P O Z I V
za prikupljanje donacija
 

Upravni odbor Planinarskog društva "Vrbica" iz Velike Plane je na svojoj sednici od 07.07.2009. godine doneo odluku da objavi opšti poziv za prikupljanje donacija za izgradnju planinarskog objekta u Radovanju.

Gradnja planinarskog objekta u Radovanju započeta je oktobra 2008. godine na parceli koja je u vlasništvu Planinarskog društva "Vrbica". Za gradnju objekta pribavljena je gradjevinska dozvola. Do sada su izvedeni radovi na temelju suterenskog dela objekta, zidanju suterena i zapoceti su radovi na temelju prizemnog dela objekta.

Upravni odbor se nada da će objavljivanjem opšteg poziva za prikupljanje donacija u izvesnoj meri biti ubrzani radovi na objektu.

Donacije mogu dati pojedinci i preduzeća u skladu sa svojim mogućnostima. Sredstva dobijena po osnovu ovog poziva koristiće se iskljucivo za potrebe gradnje planinarskog objekta u Radovanju.

Donacije u novcu se mogu dati:

  • svakog četvrtka u prostorijama društva na redovnim sastancima u 19:00 časova,
  • svakog radnog dana kod Gorana u obućarskoj radnji "Jelača" iza Suda u Velikoj Plani,
  • uplatom na račun broj: 205-63975-29, primalac: Planinarsko društvo "Vrbica" Velika Plana, svrha placanja: donacija za izgradnju planinarskog objekta.

Donacije se mogu dati i u gradevinskom materijalu, u tom slučaju je
potrebno kontaktirati nekog od članova Upravnog odbora.

Upravni odbor PD "Vrbica" će redovno informisati svoje članove, planinarsku i ostalu javnost o prikupljenim sredstvima i načinu njihovog korišcenja.

Vaša donacija, ma kolika bila, puno će značiti poduhvatu zvanom "izgradnja planinarskog objekta", ali će ujedno biti i odavanje priznanja aktivnostima Planinarskog društva "Vrbica" i snažan doprinos razvoju planinarskog sporta u Velikoj Plani.

Upravni odbor PD "Vrbica"

 
All contents copyright (C) Since MMVIII * PK VRBICA, Velika Plana, Serbia * All rights reserved